Palvelut

Koti-Kalustamo on erinomaiseen palveluun erikoistunut huonekaluliike. Laadukkaiden kalusteiden lisäksi pyrimme aina palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikille tuotteille on saatavana kotiinkuljetus ja kasauspalvelu, lisäksi hoidamme vanhojen tuotteiden ja jätteiden asianmukaisen kierrätyksen.

Tule paikanpäälle Lielahteen tutustumaan laadukkaaseen valikoimaamme ja erinomaiseen palveluumme.
Tai ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella!

Kuljetus

Omat kuljetusmiehemme hoitavat kalusteiden kuljetukset asiakkaille omalla autollamme. Lue lisää kotiinkuljetuksista!

Kokoaminen & asennus

Kuljetusmiehemme hoitavat huolellisesti vaativimmatkin kasauskohteet. Meiltä saat aina kotiintoimitetut kalusteet koottuina. Myös noutaessasi kalusteet myymälästämme voit halutessasi saada ne koottuna ilman lisäveloitusta.

Huomioithan kuitenkin, että tehdaspakkausista purettujen ja koottujen kalusteiden kuljetukseen liittyy aina suurempi rikkoutumisvaara. Siksi suosittelemme kaikille kasausta vaativille tuotteille kotiinkuljetuspalveluamme. Silloin voimme taata, että tuote säilyy virheettömänä kotiin asti.

Uusien kalusteiden lisäksi kuljetumiehemme voivat myös purkaa ja kasata esimerkiksi muutossa paikkaa vaihtavia kalusteita. Erilaiset kalusteiden purku-, kasaus- ja siirtotyöt onnistuvat kauttamme, joten kysy rohkeasti niin keksitään ratkaisu!

Muuta

Lahjoitamme kaikki käytöstä poistuneet matto ja kangasmallit niitä haluaville esimerkiksi askartelutarvikkeiksi. Lisäksi meiltä voit saada tuotteiden mukana tulleita erikokoisia pahvilaatikoita, vaahtomuovia tai muuta pakkausmateriaalia.

Tiedustele lisää!

kuljetus
kasaus