Palvelut

KULJETUS
Omat kuljetusmiehemme hoitavat kuljetukset asiakkaille omalla autollamme. Näin varmistamme tuotteiden virheettömän toimituksen aina ajallaan.
Kuljetus- ja kokoamismaksu on 40 euroa (Tampereelle ja lähialueille). Toimitukset edullisesti myös kauemmaksi. Toimitusmaksu sisältää kalusteiden kokoamisen ja pakkausmateriaalien hävittämisen. Suuritöiset kalusteet, kuten komerot, sovitaan erikseen.

KOKOAMINEN 
Kuljetusmiehemme hoitavat huolellisesti vaativimmatkin kasauskohteet, joten meiltä saa kalusteet kotiintuotuina, koottuina ja paikoilleen asennettuina. Noutaessasi saat kalusteen aina koottuna ilman lisäveloitusta.

VANHAT POIS
Jos vanha kalusteesi on parhaat päivänsä nähnyt tai et keksi sille sopivaa sijoituspaikkaa, otamme sen kotiinkuljetuksen yhteydessä mukaamme ja toimitamme kierrätyskeskukseen
(Katso lisää www.pirkanmaankierratys.fi).
Erittäin huonokuntoiset viemme asianmukaiseen hävitykseen.

SISUSTUSSUUNNITTELU
Myyjämme ovat alan ammattilaisia, ja autamme aina kalustesuunnittelussa, kuten niiden mitoittamisessa ja sijoittamisessa.
Jos kuitenkin haluat kokonaisvaltaisen sisustussuunnitelman kotiisi, meillä on yhteistyökumppaneina sisustussuunnittelun ammattilaisia. Kysy lisää meiltä!

 

MUUTA?
Jos tarvitset käytöstä poistettuja pahvilaatikkoja, vaahtomuovia tai muuta pakkausmateriaalia, tiedustele meiltä lisää!

kuljetus