Roots living designer mallisto

Roots Living designer malliston matot valmistettu yhteustyössä suunnittelijoiden kanssa. Kaikkien malliston mattojen myyntituotosta lahjoitetaan osa hyväntekeväisyyteen.

Ulla Koskisenen on suunnitelema Ketju-matto on käsinsolmittu bambusta ja villasta. Kaunis graafinen kuviointi nousee upeasti esiin tiiviistä nukkapinnasta. Koskinen on suunnitellut myös pehmeän Pilari-matton, joka on täydellinen katseenvangitsija olohuoneessa. Käsin piirretty kuvio toistuu kauniisti tässä käsin solmitussa matossa. Pilari mattoa on saatavilla hampusta sekä villasta valmistettuna. Molempien mattojen myyntituotosta lahjoitetaan osa Naisten Pankin toiminnan hyväksi.

Rock-maton on suunnitellut Joanna Laajisto. Maton kuviointi ja värimaailma on saanut inspiraationsa Itämeren saaristosta ja rantakallioiden kauniista juovista. Käsin solmittu Rock matto on valmistettu yhteen kehrätystä villa- ja bambuviskoosilangasta.  Maton päädyt on viimeistelty reunadetaljilla, joka tuo mattoon ryhtiä ja kontrastia orgaanisen kuvion rinnalle. Osa maton myyntituotoista lahjoitetaan Itämeren suojelun hyväksi.

Saatavana olevat värit ja koot:

Ketju (50% villa + 50% bambuviskoosi)
koot: 170x240 & 200 x 300 cm

Pilari (50% villa + 50% bambuviskoosi  tai 100% hamppu)
koot: 170 x 240, 200 x 300 ja 70 x 90 cm

Rock (100% villa + bambuviskoosi)
koot: 170 x 240 ja 200 x 300 cm

 

Valmistus Roots Living, valmistusmaa Intia.

Rootsliving.com

  Muita kiinnostavia tuotteita

  Riihitie ruukut

  Ihanat Aino Aallon ruukut sopivat moneen käyttöön

  Normandie

  Ihanat puuvillatyynyt piristämään kotia!

  Easy

  Sohva, nojatuoli, varavuode, kotiin, mökille, olohuoneeseen, työhuoneeseen, lastenhuoneeseen, mihin vaan. Helppoa!