Lumia & Taika

Mattokutomo Malla on valmistaa kotimaisia kudottujamattoja Kauhavalla. Kotimaiset lähellä tuotetut matot ovat kestävä ja ympäristöystävällinen valinta. Lumia ja Taiga matot ovat kaksi kerroksisisa puuvilla pattoja joiden ytimenä toimii paperinaru. Matoissa käytetty puuvillakude on 80% kierrätettyä puuvillaa ja 20% polyesteriä, jonka avulla on saatu kestävyyttä kuteeseen. Paperinaru tulee Ruotsista. Mattojen valmistus tehdään langasta eteenpäin Suomeessa ja langat tuodaan EU:n alueelta.

Matot ovat pölyämättömiä ja helppohoitoisia, ja siksi ne sopivat erinomaisesti myös allergiakoteihin. Ympärikantattujen mattojen ytimenä toimii paperinaru jota saadaan kolmessa eri värissä (valkoinen, musta ja luonnonväri).

Lumia -matto voidaan tehdä kokonaan yksivärisenä tai niin että toinen puoli matosta on erivärinen. Kapea raitakuviointi syntyy paperinarusta. Tasavärisen maton lisäksi Lumia -matosta on saatavana raitaversioita joko 10 tai 30 cm raidoilla. Näissä matoissa raidan värit toistuvat toisella puolen peilikuvana.

Taika matossa paperinaru ja puuvilla muodostavat kauniin kuvion jonka toinen puoli on reunoilta tummempi ja keskeltä vaaleampi, ja toinen puoli on vastaväreillä. Tyylikäs ja rauhallinen matto on hillityillä, kapeilla raidoilla elävöitetty.

Mattoja saatavana mittatilauksesta aina 200cm leveyteen saakka. Värivaihtoehtoja lukuisia.

Hinta esimerkejä:
80 x 200 cm 144€ (lv-paperinaru)
200 x 300 cm 567€ (lv-paperinaru)

Valmistaja Mattokutomo Malla

mattomalla.fi

  Muita kiinnostavia tuotteita

  Riihitie ruukut

  Ihanat Aino Aallon ruukut sopivat moneen käyttöön

  Normandie

  Ihanat puuvillatyynyt piristämään kotia!

  Easy

  Sohva, nojatuoli, varavuode, kotiin, mökille, olohuoneeseen, työhuoneeseen, lastenhuoneeseen, mihin vaan. Helppoa!