Jurmo

Käsin kudottu Jurmo -matto syntyy käsin karstatuista villalangoista. Tämä rouhea matto sopii loistavasti niin olohuoneisiin kuin ruokapöydänkin alle. Maton kuusi väriä on luotu värjäämättömiä lankoja yhdistelemällä.

väri vaihtoehdot: Grey-Chocolate, Natural, Beige, Birch, White, Graphite

Mitat ja hinnat:

170 x 240 cm 595€
200 x 300 cm 880€
250 x 350 cm 1250€
Saatavana myös isompia erikoiskokoja

Materiaali: 90% Uuden-Seelannin villa ja 10% puuvilla

 

Adoran matot valmistetaan käsin Intiassa ja Turkissa, missä vuosisatojen ajan sukupolvelta toiselle siirtynyt artesaaniosaaminen elää vahvana edelleen. Uuden malliston matoissa käytetty villa on kerätty Uudesta Seelannista, Argentiinasta ja Kreikasta, missä lampaat luonnostaan kasvattavat pidempikuituista ja hienonpaa villaa.

Adora on osa Care & Fair organisaatiota, joka tukee kestävää kehitystä ja artesaaniosaamista alueilla, joissa matonkudonta on vahva osa perinnettä. Järjestön avulla tuetaan matonkutojaperheitä saamaan parempaa terveydenhuoltoa ja koulutusmahdollisuuksia lapsilleen. Kaikki  Adoran käsinkudotut ja -solmitut matot valmistetaan huolella valittujen kutojien, osaavien artesaanien ja tarkistettujen kutomoiden käsissä. On sanomattakin selvää että matot tehdään ilman lapsityövoimaa.

Valmistaja Adora, valmistusmaa Turkki/Intia

www.Adora.fi

 

  Muita kiinnostavia tuotteita

  Riihitie ruukut

  Ihanat Aino Aallon ruukut sopivat moneen käyttöön

  Normandie

  Ihanat puuvillatyynyt piristämään kotia!

  Easy

  Sohva, nojatuoli, varavuode, kotiin, mökille, olohuoneeseen, työhuoneeseen, lastenhuoneeseen, mihin vaan. Helppoa!