Tempur PAinopeitot

Nyt Tempurin valikoimaan ovat tuleet myös painopeitot. TEMPUR-painopeitto voi vaikuttaa positiivisesti unenlaatuun sekä lievittää kroonista kipua tai unettomuutta. Painopeitto myös rauhoittaa levotonta nukkujaa. Peiton aikaansaama rauhoittava paine auttaa rentoutumaan, nukahtamaan ja heräämään virkistyneenä.

Näitä lasihelmillä painotettuja peittoja saatavana kolme eri painoluokkaa 5 kg, 7 kg ja 9 kg. Suosittelemme valitsemaan peiton, jonka paino on 7,5-15 % kehonpainostasi.

Tikkauksen ansiosta lasihelmien paino jakautuu tasaisesti koko peiton pinta-alalle. Helmien halkaisija on noin 0,6-0,8 mm ja ne on päällystetty polyesterivanulla, jotta et tuntisi tai kuulisi niiden liikkuvan. Helmet ovat hajuttomia ja myrkyttömiä.

Huom! Peitto ei sovellu kevyille henkilöille tai alle 3-vuotiaille lapsille.

Suosittelemme käyttämään painopeiton kanssa lakanaa, koska peittoa ei voi konepestä tai rumpukuivata. Tempurilta löydät peittoon sopivat lakanat kolmessa eri värissä. Peiton kulmissa ja reunoilla on silmukat, jotka auttavat pitämään peiton paikallaan käyttäessäsi lakanaa, jossa on nauhat.

Hinta alkaen 169€

Valmistus Tempur

Tempur.fi

 

  Muita kiinnostavia tuotteita

  Riihitie ruukut

  Ihanat Aino Aallon ruukut sopivat moneen käyttöön

  Normandie

  Ihanat puuvillatyynyt piristämään kotia!

  Easy

  Sohva, nojatuoli, varavuode, kotiin, mökille, olohuoneeseen, työhuoneeseen, lastenhuoneeseen, mihin vaan. Helppoa!