Palveleva huonekaluliike Tampereen Lielahdessa

Koti-Kalustamo – paikallisesti jo vuodesta 1938!

Vuonna 1938 perustettu Koti-Kalustamo on Tampereen Lielahdessa sijaitseva täyden palvelun huonekaluliike. Tarjoamme laadukkaita kalusteita sekä korkeatasoisia design-huonekaluja erityisesti kotimaisilta huippumerkeiltä – esimerkiksi Artek, Muurame ja Adea kuuluvat valikoimaamme.

Kalusteiden ja design-huonekalujen ohella löydät meiltä mattoja ja valaisimia sekä sisustustuotteita. Perinteikäs huonekaluliikkeemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereella Lielahdessa Taninkadulla valoisissa 2 500 neliömetrin tiloissa.

Meillä on myös asiakaslähtöinen kotiinkuljetuspalvelu; viemme valmiiksi kootut kalusteet perille Tampereen alueella ja muualla Pirkanmaalla.

Tule huonekaluostoksille, tutustu valikoimaan ja ihastu tarjontaan!

 

Ajankohtaista

Riihitie ruukut

Ihanat Aino Aallon ruukut sopivat moneen käyttöön

Normandie

Ihanat puuvillatyynyt piristämään ankeaa syksyä!

Camp

Adean moderni klassikko ja kaikki muutkin mallit saatavana nyt meiltä!

Kuljetus- ja kokoamis­palvelut

Omat kuljetusmiehemme kuljettavat kalusteet Lielahden huonekaluliikkeestämme asiakkaille asianmukaisesti koottuna ja paikoilleen tuotuna koko Tampereen seudulla ja tarvittaessa muuallekin Pirkanmaan alueella. Näin varmistamme tuotteiden virheettömän toimituksen.

Noutaessasi saat kalusteen koottuna ilman lisäveloitusta. Tiedustele huonekalujen ja muiden tuotteiden toimituksista myös kauemmaksi!

Face­book

Cover for Koti-Kalustamo Oy
2,567
Koti-Kalustamo Oy

Koti-Kalustamo Oy

Laadukkaisiin huonekaluihin ja hyvään palveluun erikoistunut perheyritys Tampereen Lielahdessa

6 hours ago

Koti-Kalustamo Oy
Ihanaa kyllä kuinka tuo valon määrä lisääntyy päivä päivältä ☀️ aurinko on kyllä enemmän kuin tervetullut vieras ☺️Tässähän alkaa ihan sisustus vimma taas iskeä kun katselee kuinka eriltä kaikki näyttää auringonvalossa🤭 ... See MoreSee Less
View on Facebook